søndag 23. oktober 2011

Hemmelige politi?


Finnes det "hemmelig politi?" - da er det vel hemmelig  da...
Joda det finnes hemmelig politi - statens er det vi kaller for etterretningen, tror jeg, men det flyr jo en hel haug av såkalte hemmelige agenter rundt om her i landet. Ser dette merke er fra politi - dekor - drakten ... - men eneste dekor på bilen. Hva skal man tro, tenke? Norge korrupt?, bare noen tullebukker, banditter som later som de er politi el  etc. ... slik jeg har opplevd verden, så er det ikke mye man kan stole på lenger..

 

13 kommentarer:

  1. Gud hjelpe meg hvor konspiratorisk... Nei, vi har ikke noe hemmelig politi. Det du sikter til er jo Politiets sikkerhetstjeneste (PST) og det er ikke hemmelig at vi har denne polisiære etteretningstjenesten. Både forsvaret og politiet har etteretningstjeneste. Det er vel blant annet nettopp for å oppdage evt. hemmelige agenter fra utlandet at vi nettopp har en etteretningstjeneste. Hva PST driver med er ikke så veldig hemmelig (derimot er de enkelte sakene hemmelig) Les mer på www.pst.no

    Den bilen du ser kan tilhøre en hvilken som helst bil som eies av statsforvaltningen og det er svært mange departementer, direktorater og andre underliggende virksomheter som har lov til å benytte dette våpenmerket - det heter riksvåpenet og hvert land har et riksvåpen på lik linje med et flagg. Dette er ikke det samme som politiets etatsvåpen selv om politiets våpen inneholder riksvåpenet. Se eks. mer på http://no.wikipedia.org/wiki/Norges_riksv%C3%A5pen

    Den etaten som ofest bruker dette symbolet på bilene sine er kriminalomsorgen (fengselsvesenet)... Så det er nok en bil tilhørende kriminalomsorgen du mest største sannsynlighet har sett.

    SvarSlett
    Svar
    1. jeg har dem vegg i vegg og de driver omfattende tortur uten at jeg har gjort noe. så da er de hemmelig politi. de bedriver omfattende terror mot mennesker som ikke har gjort noe, men som ikke passer inn og de benytter seg gjerne av radar med lyd og bryr seg ikke videre om at noen av ofrene deres tar sitt eget liv mens de torturerer. når de flytter nærme offeret sitt går de rundt og snakker med alle naboene til offeret før torturen begynner. han som drepte sigrid var under tortur av denne etaten istedet for at han fikk lengre fengselsstraff. slik er disse aktive mordere og de kan ikke anmeldes til politi uansett hva de gjør, ergo en hemmelig tjeneste som straffer slik at ofrene blir gale og hevner seg på tilfeldige når ingen kan spore radar-signaler og ta de som står bak. 1000 meters rekkevidde ble annonsert for flere år siden så jeg regner med at politiet kan gjemme seg lenger bort i dag. dette er en terrorist bil.

      Slett
  2. Takk for tilbakemelding, det setter jeg stor pris på :)

    SvarSlett
  3. Takk og pris jeg ikke er hevngjerrig.. Har dem vegg i vegg? Hvor bor du? Granheimtunet?

    SvarSlett
  4. du er ikke hevngjerrig og to prikker? du vet hvem jeg er men fikk ikke lese alle dokumentene. vegg i vegg, ja , og huset bortenfor og her og der +vanlige sivile som har sett mindre ark enn deg og mottar premier for å adlyde+at de får en følelse av makt som også er reell for mitt vedkommende. granheimtunet?? seriøst?? da vet du hvilken dato jeg forlater Norge.

    SvarSlett
  5. Hvem er du? Ingen prikker tror jeg.. så du befinner deg altså på granheimtunet? Eller noe annet sted? Nyttig info du gir.. aner ikke når du forlater norge.. vil du skrive hvem du er og hvorfor og når du forlater norge?

    SvarSlett
  6. de dokumentene vil jeg også lese... kan du fixe det?

    SvarSlett
  7. de dokumentene jeg har skrevet skal være på overvåknings-materiale sammen med notater, personlig informasjon og vrøvl. Jeg kan godt skrive hvem jeg er, pleier alltid å legge ved en e-post i umiddelbar etterkant om samtaler på et nettsted har utviklet seg til en relasjon. Jeg skal la deg være detektiv og finne det ut! Ingen andre har sagt hemmelig fengsel sos hjelp myndighetene tar flere år av livet mitt og utnytter at jeg er overfølsom for smerte og alle andre ting. Jeg trodde ærlig talt du visste hvem jeg var når du sa det på den måten, sånn hvem er du egentlig, grantun beboer.

    takk for svar. kom gjerne med flere spørsmål. nei jeg har ikke tilgang til mitt eget overvåknings-materiale. og vil selvfølgelig vite omfang og hva jeg har sagt og glemt som kan være kult å ha senere. -MVH-!

    SvarSlett
  8. Nei, det kan bli vanskelig å finne ut hvem du er ... bor du på granheimtunet sa du? Jeg har flyttet.. har du lyst å fortelle meg mer? Hvem overvåker for hva?

    SvarSlett
  9. Så jeg kjenner deg? Reidar?

    SvarSlett
  10. Jeg vet bare at man skal holde kjeft. Tenkte man kunne si det til seg selv hvert eneste sekund om det som jeg foretok meg handlet om at jeg holdt helt kjeft. Og justere mot at dommere ikke engang kjører over fartsgrensen en eneste gang og går fra stillingen om de gjør det. Som jeg tolker som at de vet at mange kjører fort og at det er vanvittig kult å kjøre veldig fort, og at de aldri gjør det. Så jeg har havnet på bitter konservativ og veldig veldig kjedelig. Og samtidig prøve å være en hyggelig person som ingen reagerte med seg selv på og begynte å tenke over at her er det noe som er galt. Som selvfølgelig er for sent. Jeg tenkte jeg skulle gjøre mitt beste og håpe at til og med de som ikke snakker med meg ikke hatet meg for mye, og at jeg vet det jeg trenger å vite. Har du noen andre råd og tips?

    SvarSlett
  11. ..å vite det man trenger å vite, er viktig. veldig viktig for meg også, tror du sitter med info jeg kan ha bruk for... Dommere, er det noen spesifikte? Hva handler saken om?

    SvarSlett